Roligt pyssel, för stora som små!

Heej! Nu kommer jag att tipsa om världens roligaste och faktiskt enklaste pyssel! Textil-fingerfärg!

Jag gjorde disktrasor, en kökshandduk och en t-shirt. Tyvärr kommer jag inte lägga upp några bilder, min kamera är sönder.

Du behöver:
Fingerfärg för textil
Disktrasor
T-shirt (Om man vill, kan ju köpas nästan överallt)

Jag gjorde på en kökshandduk också, som jag hittade på panduro, men jag tror inte den finns kvar. :(

På disktrasorna är det enklast att göra. Det är bara att dekorera dem med färgen, sedan låter man dem torka ordentligt innan dom används.

T-shirt och kökshanduk m.m. tar längre tid att göra. Först ska man ju tvätta plaggen, därefter låta dom torka. Sedan när man dekorerar  och har på färg måste man både låta det torka (såklart), men sedan även stryka plaggen. Kökshanduken är enklast. Vänd på den till den vita sidan, och stryk där. T-shirten vänder du bara ut-och-in och stryker på det vita. Så det är roligt och lätt, men tar ganska lång tid att göra, om man räknar med torktid m.m. Ändå tycker jag att dom torkar hyfsat snabbt. Och det är klart årets roligaste pyssel!


Ledsen, och ett stort förlåt till er..

Hej. Jag har fullständigt glömt bort min blogg. Jag har struntat i att blogga, för i början av det här året har jag mått jättedåligt. Jag är skyldig er mycket mer än en ursäkt, men tyvärr är det allt jag har att ge er. Jag har vart en riktig idiot mot er. Och det värsta av allt, jag har svikit er. Ni är ju mina läsare, eller var. OCh ni kmr väl inte tillbaka nu, när ni trott att jag lagt ner bLANDBLOGGEN. Och det hade jag, men jag har bestämt mig för att ta itu med bloggen igen. Och jag har även en ny blogg tillsammans med min kompis Emma Eriksson. Hon ska ha världens största tack, för hon har fått mig att må bra dom stunder jag mått dåligt. Den nya bloggen, som också handlar mer om mig heter inthatface. Där läggs även ut tips om affärer m.m. Vissa recept ges ut där, men inget pyssel, och bara så ni vet så kmr inte alla pyssel att läggas ut här heller. :( Tyvärr, kanske senare, och den här bloggen kommer jag inte ens uppdatera så ofta. Men iaf, nu är jag tillbaks!!

RSS 2.0